Interessante Artikelen

Onlinespamfilter publiceert met enige regelmaat interessante artikelen met rondom het thema e-mail en veiligheid. Mocht u deze nieuwsbrief willen ontvangen dan kunt u zich hier aanmelden.
In het onderstaande vindt u recente voorgaande publicaties geschreven door Onlinespamfilter.

Het Verboden Bijlagen Systeem van Onlinespamfilter

Het openen van bijlagen of attachments in een e-mail is niet altijd zonder risico. Een virus scanner helpt hierbij niet altijd omdat alle virussen niet meteen worden herkend, zeker als ze net nieuw zijn. Onlinespamfilter heeft daarom een systeem dat de meeste gevaarlijk bijlagen automatisch blokkeert en de gebruiker een bericht stuurt zodat de verdachte bijlage kan worden geïnspecteerd. Dit voorkomt veel ellende. Maar hoe beheer je dit systeem nu goed?

Wat is A-record spam (en hoe kunt u het voorkomen)?

Als u als klant van Onlinespamfilter ineens zes spamberichten op een dag binnenkrijgt, dan kunnen wij ons voorstellen dat u begint te twijfelen aan onze dienstverlening. Als wij ons werk goed doen, zou er immers hooguit sporadisch eens een ongewenst mailtje doorheen kunnen glippen. Meestal is er dan echter iets anders aan de hand: u heeft te maken met zogenaamde ‘A-record spam’.

Hoe werkt Mail Geschiedenis?

Kent u dat? U heeft al drie keer uw Postvak In ververst en nog steeds geen spoor van dat mailtje met die bevestigingslink. Of iemand beweert uw mail nooit gehad te hebben, terwijl u zeker weet dat u hem hebt verstuurd. In praktijk blijken alle mails die op één of andere manier ‘verdwenen’ zijn terug te vinden in ‘Mail Geschiedenis’ van Onlinespamfilter. Hoe het werkt? Dat leggen we graag uit.

Vijf veelgemaakte fouten door spammers

Staat u, wanneer u even snel een mailtje typt, wel eens stil bij de regels waaraan e-mailverkeer officieel moet voldoen? Waarschijnlijk niet. Het zijn er namelijk een heleboel en ze stammen nog uit 1969, toen de voorloper van Internet (ARPANET) werd ontwikkeld. Toch...

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Tussenvoegsel Bedrijfsnaam Telefoonnummer


volg ons

Home     Informatie     tarieven     publicaties     contact

Reduitlaan 33

4814 DC Breda

info@onlinespamfilter.nl

076 8200203