Over Onlinespamfilter.nl

In 2007 begon spam op het Internet problematische vormen aan te nemen, waarbij het niet vreemd was als iemand 50 spamberichten per dag in zijn Inbox kreeg. Er waren zelfs mensen die meer dan 1000 berichten per dag ontvingen. In die tijd hadden wij een aantal mailservers draaien, waarop een zelf ingericht spamfilter geïnstalleerd was. Al snel kregen we telefoontjes van onbekenden of ze bij ons een mailserver konden huren, omdat ze via klanten gehoord dat onze filters zo goed werkten. De eerste versie van Onlinespamfilter.nl was een feit.
In de jaren daarna hebben we onze spamfilter doorontwikkeld en intussen levert Onlinespamfilter.nl een volledig e-mail management platform waarbij het filterproces binnen drie seconden gereed is en alleen ‘schone e-mails’ worden afgeleverd.
Dagelijks controleert Onlinespamfilter.nl gemiddeld meer dan twee miljoen e-mails die naar duizenden domeinnamen worden verstuurd. Hierbij filteren we 99,9 procent van alle spamberichten gegarandeerd uit. In de praktijk ligt dit percentage nog veel hoger. Omdat we de ontwikkeling van het spamfilter in eigen handen hebben, kan Onlinespamfilter nog voordat een nieuw vorm van spam gevaarlijk wordt, de filters zo inrichten dat deze spamberichten worden verwijderd. Met onze 24 uurs bereikbaarheidsdienst is er altijd een e-mail specialist voor handen om support te bieden.
Met Onlinespamfilter.nl bent u ervan verzekerd dat vrijwel alle spamberichten verwijderd worden en uw mailbox verlost is van al die vervelende en gevaarlijke e-mails.

Meer weten of ons product en onze diensten?
Neem dan gerust contact met ons op.

Onlinespamfilter.nl
Heilaardreef 5
4814 NM Breda

Telefoon: 076 8200203

info@onlinespamfilter.nl

volg ons

Home     Informatie     tarieven     publicaties     contact

Heilaardreef 5

4814 NM Breda

info@onlinespamfilter.nl

076 8200203