Interessante Artikelen

Onlinespamfilter publiceert met enige regelmaat interessante artikelen met rondom het thema e-mail en veiligheid. Mocht u deze nieuwsbrief willen ontvangen dan kunt u zich hier aanmelden.
In het onderstaande vindt u recente voorgaande publicaties geschreven door Onlinespamfilter.

Datacenter Redundancy garandeert de veiligheid van uw e-mail

Datacenter Redundancy garandeert de veiligheid van uw e-mail

Het zijn vreemde tijden in wat best de ‘corona crisis’ mag worden genoemd. Nu er veel verwacht wordt van ‘het Internet’ en streaming platforms als Netflix en ook Facebook maatregelen nemen om overbelasting te voorkomen, willen we u graag laten weten dat de servers van Onlinespamfilter de druk aan kunnen en hoe we dat zo goed mogelijk zeker stellen.

Iedereen ‘zijn eigen’ Onlinespamfilter

Iedereen ‘zijn eigen’ Onlinespamfilter

Iedere dag krijgen medewerkers tientallen tot honderden spammails. Soms kan daar een e-mail tussen zitten die onterecht als spam is aangemerkt, maar voor de medewerker wel belangrijk is. Onhandig verstuurde nieuwsbrieven zijn hiervan een goed voorbeeld. Om te voorkomen dat de IT-manager voor elke medewerker die ene e-mail door moet laten en zo een dagtaak heeft aan het beheren van het spamfilter, heeft Onlinespamfilter een oplossing: medewerkers kunnen dat zelf doen.

Waarom Onlinespamfilter nooit op een link klikt

Waarom Onlinespamfilter nooit op een link klikt

De afgelopen tijd hebben we een enorme toename gezien van spammails waar een link in staat. De mailtjes zijn zeer summier, de tekst ziet er ‘goed’ uit en de link spreekt niet echt boekdelen. Dat maakt het in beginsel lastiger om ze te controleren. Vaak krijgen we de vraag: “Maar waarom controleren jullie de content achter die link niet?” Dat zullen we hier uitleggen.

Gaan we verhuizen?

Gaan we verhuizen?

Als we verschillende uitdagingenhebben getackeld, kunnen we ons systeem stukje bij beetje op een verantwoorde manier naar de Cloud gaan verhuizen.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Tussenvoegsel Bedrijfsnaam Telefoonnummer


volg ons

Home     Informatie     tarieven     publicaties     contact

Reduitlaan 33

4814 DC Breda

info@onlinespamfilter.nl

076 8200203