Interessante Artikelen

Onlinespamfilter publiceert met enige regelmaat interessante artikelen met rondom het thema e-mail en veiligheid. Mocht u deze nieuwsbrief willen ontvangen dan kunt u zich hier aanmelden.
In het onderstaande vindt u recente voorgaande publicaties geschreven door Onlinespamfilter.

Mijn uitgaande email is geen spam!

Mijn uitgaande email is geen spam!

Onlinespamfilter doet er alles aan om ervoor te zorgen dat uw systeem geen spam verstuurt. Daardoor kan het zijn dat we sommige mail juist wel als spam aanzien, want zekerheid gaat boven alles.

Is het een collega of toch niet?

Is het een collega of toch niet?

Het lastige aan spearphishing en whaling is dat elk bericht uniek is, het volume is veel lager dan vroeger en mails worden niet in één keer verstuurd maar bijvoorbeeld elk uur of zelfs slechts eens per week. Niet zelden gebeurt dit ook nog vanuit een gehackt account; op het eerste gezicht geen verdacht e-maildomein. Omdat zulke berichten zó op legitieme mails lijken, blijven ze lang onder de radar van spamfilters. Toch zijn er manieren om uzelf te beschermen.

Datacenter Redundancy garandeert de veiligheid van uw e-mail

Datacenter Redundancy garandeert de veiligheid van uw e-mail

Het zijn vreemde tijden in wat best de ‘corona crisis’ mag worden genoemd. Nu er veel verwacht wordt van ‘het Internet’ en streaming platforms als Netflix en ook Facebook maatregelen nemen om overbelasting te voorkomen, willen we u graag laten weten dat de servers van Onlinespamfilter de druk aan kunnen en hoe we dat zo goed mogelijk zeker stellen.

Iedereen ‘zijn eigen’ Onlinespamfilter

Iedereen ‘zijn eigen’ Onlinespamfilter

Iedere dag krijgen medewerkers tientallen tot honderden spammails. Soms kan daar een e-mail tussen zitten die onterecht als spam is aangemerkt, maar voor de medewerker wel belangrijk is. Onhandig verstuurde nieuwsbrieven zijn hiervan een goed voorbeeld. Om te voorkomen dat de IT-manager voor elke medewerker die ene e-mail door moet laten en zo een dagtaak heeft aan het beheren van het spamfilter, heeft Onlinespamfilter een oplossing: medewerkers kunnen dat zelf doen.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Tussenvoegsel Bedrijfsnaam Telefoonnummer


volg ons

Home     Informatie     tarieven     publicaties     contact

Reduitlaan 33

4814 DC Breda

info@onlinespamfilter.nl

076 8200203