Met trots kondigen we aan dat Onlinespamfilter maximaal scoort op veiligheid. Want volgens het onafhankelijke en gerenommeerde Internet.nl kunnen onze klanten profiteren van de hoogst haalbare e-mail security. Dankzij de diensten van Onlinespamfilter zijn en blijven gebruikers optimaal beschermd tegen spam, virussen en andere ongewenste e-mail.

Wat je moet weten over de service van Internet.nl

Via Internet.nl test je de domeinen en webomgevingen. De website is een autoriteit op het gebied van het controleren van de veiligheid van access-, hosting- en mailproviders. Grote bedrijven en organisaties van de overheid gebruiken het platform om te toetsen of een nieuwe samenwerking veilig is. Inmiddels zijn er ook steeds meer MKB’s die gebruik maken van de simpele checks van Internet.nl. Voer eenvoudigweg een domeinnaam in en de test wordt automatisch uitgevoerd. Wacht vervolgens even en ontvang een uitgebreid rapport. Onlinespamfilter is één van de domeinen die een 100% score toegekend krijgt. Via Internet.nl controleer je deze beoordeling en maak je een vergelijking met je huidige provider of concurrenten. U kunt uw eigen domein eens door de check halen om te zien wat uw score nu is.

Onlinepamfilter scoort hoger dan bekende tech-giganten

Bedrijven zoals Google, Apple, Amazon, Microsoft en Facebook zijn ongelooflijk invloedrijk. Desondanks komen ze, wat betrefet e-mail, niet in de buurt van de 100% score van Onlinespamfilter. De meest populaire e-mailprovider van Nederland is Google. Maar Gmail.com bijvoorbeeld, scoort slechts 73% op Internet.nl. Dat geeft nog maar weer eens aan hoe moeilijk het is om gebruikers volledige veiligheid aan te bieden. Onlinepamfilter is hier wel toe in staat waardoor klanten profiteren van de hoogst haalbare bescherming.

Meer vereist dan alleen een inspanning van onze kant

Onlinespamfilter doet wat ze kan om aan een 100% score te komen voor haar klanten. Toch kan een 100% score voor een klanten domein alleen daadwerkelijk gehaald worden met zowel een inspanning van onze zijde als van de klant; Er dienen instellingen gemaakt te worden in onder andere de DNS van de klant. Meer informatie over hoe deze score ook door onze klanten gehaald kan worden en wat de beperkingen zijn, vindt u op onze wiki.

Share This

Share this post with your friends!